☎️Comanda telefonic 0758249499
Luni-Vineri 09:00-18:00
☎️

Pictura cu nisip colorat

Afiseaza: 1-25 din 126 produse

 Filtre

Pictură și desene cu nisip colorat pentru copii creativi


Cum ar fi să le oferi copiilor tăi o activitate creativă și distractivă, care să îi ajute să își dezvolte abilitățile artistice și să se concentreze asupra procesului creativ? 
Pictura cu nisip colorat poate fi o soluție perfectă pentru copii tăi, în acest sens. Din acest motiv, îți oferim o gamă largă de planșe pictură și desene cu nisip colorat, care îi vor ajuta pe copiii tăi să creeze opere de artă unice și spectaculoase, într-un mod distractiv și plăcut. Cu ajutorul nisipului colorat, cei mici pot crea desene colorate, asemenea unor adevărate picturi, într-un mod sigur și non-toxic.
În gama noastră găsești seturi de pictură cu nisip colorat, cu diverse teme și personaje, cum ar fi Frozen, Alba ca Zapada, Sofia, Dory & Nemo, Pegas, Bell sau Mickey Mouse. Fiecare set include o planșă din carton, cu un model pre-tipărit, cu o suprafață adezivă pe care se va aplica nisipul colorat. 
 

Set pictură cu nisip colorat pentru dezvoltarea abilitățiilor copilului


Seturile de pictură cu nisip stimulează abilitățile cognitive ale copiilor, dar și perseverența și răbdarea, îi motivează pe cei mici să realizeze ceva prin propriile lor puteri și îi ajută să își dezvolte abilitățile artistice și simțul tactil.
Aceste activități sunt opțiuni excelente pentru a-ți încuraja copilul să își dezvolte inclusiv abilitățile cognitive.
Pe lângă faptul că oferă o activitate distractivă și creativă, pictura cu nisip colorat îi pot ajuta pe cei mici să își îmbunătățească și coordonarea ochi-mână, precum și abilitățile motrice fine. De asemenea, acestea le pot dezvolta imaginația, creativitatea și simțul estetic.
Toate desenele și seturile de pictură cu nisip colorat din gama noastră sunt realizate din elemente non-toxice și dispun de standardul de calitate EN 71, ceea ce îți oferă siguranța că acestea sunt potrivite pentru copiii tăi.
Descoperă gama variată de desene și planșe de pictură cu nisip colorat, care le vor oferi copiilor tăi o activitate creativă și distractivă, perfectă pentru dezvoltarea abilităților lor artistice și cognitive.

 

Suport clienti Luni - Sambata 09 - 18

0758249499 contact@happyart.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!